Moro!
Olen Jouni Willman, paljasjalkainen palokkalainen. Yritykseni on vasta lähtökuopissa vaikka työkokemusta on kertynyt ulkomaita myöten jo parin vuosikymmenen ajan. Pitkään on siis tullut tahkottua erilaisia ravintoloita niin kokkina kuin esimiestehtävissä. Asennettani keittiössä voisi kuvailla vaikka rennon rockhenkiseksi, jokainen voi itse päättää mitä se sitten tarkoittaakaan. Sen tiedän että hampaat irvessä keittämisestä on harvoin seurannut mitään hyvää.
Puolisoni ja muun lähipiirin vuosia jatkunut ”jankutus” ravintolan perustamisesta on nyt saatu alulle. Kiitos siitä heille! Uskon että tästä saadaan tehtyä ihan kova juttu.
Tämän enempää en viitsi sinunkaan lukuaikaasi kuluttaa, ruoka puhukoon puolestaan!